Real Madrid har vunnit trofén i vart och ett av de tre senaste säsongerna, men har kraschat ut ur tävlingen denna term efter dunkade av Ajax i Madrid.

”Jag har bara varit här ett år och Xhaka är specialist med fotografering och han kan skjuta från olika positioner på planen. ”Han kan skjuta långt från målet men hans skytte är mycket farligt oftast. Idag är han försökte skjuta och han gjorde men jag tror att han kan göra mer och kan prova så i varje match.”2 Arsenal har stigit till fjärde efter deras vinst
Champions League värms upp den här säsongen som Europas elit look krav ära i den berömda tävlingen.

Cristiano Ronaldo sköt i en fantastisk hat-trick som Juventus kom från två mål ner slå Atletico Madrid 3-2 över sina två band. 3 Juventus superstjärna Cristiano Ronaldo Manchester United drog också av ett mirakel att slå Paris Saint-Germain och göra det till de sista åtta. Real Madrid har vunnit trofén i vart och ett av de tre senaste säsongerna, men har kraschat ut ur tävlingen denna term efter dunkade av Ajax i Madrid.

Juve, United och de holländska jättarna är nu i potten för nästa runda och här är som kommer att gå med dem och när dragningen kommer att äga rum. Continue reading “Real Madrid har vunnit trofén i vart och ett av de tre senaste säsongerna, men har kraschat ut ur tävlingen denna term efter dunkade av Ajax i Madrid.”