Real Madrid har vunnit trofén i vart och ett av de tre senaste säsongerna, men har kraschat ut ur tävlingen denna term efter dunkade av Ajax i Madrid.

”Jag har bara varit här ett år och Xhaka är specialist med fotografering och han kan skjuta från olika positioner på planen. ”Han kan skjuta långt från målet men hans skytte är mycket farligt oftast. Idag är han försökte skjuta och han gjorde men jag tror att han kan göra mer och kan prova så i varje match.”2 Arsenal har stigit till fjärde efter deras vinst
Champions League värms upp den här säsongen som Europas elit look krav ära i den berömda tävlingen.

Cristiano Ronaldo sköt i en fantastisk hat-trick som Juventus kom från två mål ner slå Atletico Madrid 3-2 över sina två band. 3 Juventus superstjärna Cristiano Ronaldo Manchester United drog också av ett mirakel att slå Paris Saint-Germain och göra det till de sista åtta. Real Madrid har vunnit trofén i vart och ett av de tre senaste säsongerna, men har kraschat ut ur tävlingen denna term efter dunkade av Ajax i Madrid.

Juve, United och de holländska jättarna är nu i potten för nästa runda och här är som kommer att gå med dem och när dragningen kommer att äga rum. SENASTE CHAMPIONS LEAGUE NYHETER inte allt om pengar Man United legend avslöjar vilken klubb måste göra för att underteckna spelare som Bale ‘ett bra steg’ UEFA att tillkännage biljett pristak för borta fans i UCL och Europa League goda nyheter?

Ronaldo ger uppdatering om skada han plockade upp under Portugal match i tid Huge Man United blåsa med Messi att återvända från skada innan Champions League sammandrabbning VERDICT ‘De engelska lagen är goda sidor’ – Mourinho namn hans Champions League finalister kamp mot tiden Messi i race till vara lämpade för UCL kvartsfinalen oavgjort mot Man United ney-mer Neymar debiteras av UEFA för ‘gå f ** k er’ utbrott efter Man United kollidera bra drag Liverpool håller med Porto för att göra Champions League biljetter billigare för bort fans HOOLIGANS PSG Ultras förde droger, knivar och knuckleduster till spel mot Chelsea Women rykande ‘Barca är pengar väckande, giriga gäng kostymer’ – Durham slår spanska sidan ‘vara ödmjuk’ Evra smällde av förre Arsenal man: ‘Han sänder en dålig budskap till ungdomar “behandlas Cristiano Ronaldo böter men undviker förbud för målgest i Juventus vinna Champions League kvartsfinalen oavgjort: När är det? Dragningen kommer att äga rum på fredag, 15 Mars vid 11:00 svensk tid och kommer att genomföras på UEFA huvudkontor i Nyon, Schweiz.

Champions League kvartsfinalen oavgjort: Var kan jag titta på det? En levande ström av dragningen kommer att finnas på UEFA: s officiella hemsida, medan BT Sport kommer också att ha täckning. talkSPORT kommer att ha alla de senaste nyheterna kring dragningen på dagen också. 3 Tottenham har kontroll mot Borussia Dortmund Champions League kvartsfinalen oavgjort: Hur fungerar det?

Det blir inga seedings eller land skydd för oavgjort och eventuella begränsningar (av politiska skäl till exempel) kommer att tillkännages före dragningen. Semifinalen oavgjort kommer då att följa omedelbart, vilket innebär att resten av turneringen kommer att kartläggas ut i sin helhet till finalen i Madrid den 1 juni kvartsfinalen första benet banden spelas den 9 april och 10 med den andra ben som ska spelas den 16 april och 17.

3 Liverpool är i nivå med Bayern München Champions League kvartsfinalen oavgjort: Vad lag är kvar? Bekräftat Ajax Tottenham Manchester United Porto Juventus Manchester City Liverpool Barcelona
Joe Joyce är en tungviktare i en hast.

Den 33-årige har kommit in i ringen som ett proffs bara sju gånger, med sju stopp på hans namn, och han står inför sin största utmaning hittills när han kämpar Bermane Stiverne på O2 på James DeGale vs Chris Eubank Jr undercard – levande på talkSPORT. 3 Joyce förblir lugn som Stiverne har ord med Jones Det fanns en arg utbyte under pre-kampen presskonferens – men Joe var cool, han inte engagera sig och lämnade nonsens till sin chef Sam Jones som gick (muntligt) tå- till-tå med den haitiska-kanadensiska.

Big Joe gjorde dock bevisa att han växer in i sin roll som en hög profil fighter. En tyst man av naturen, har OS-silvermedaljören i det förflutna har fastnat för ord men verkade bekväm i rampljuset och var snabb på hans fötter med en retort till Stiverne s ‘du får skolade’ med svaret ‘Jag gick till universitetet !’ i en tid av tunga hype och gobby typ – Tyson Fury, Deontay Wilder, Big baby Miller et al – Joes en återgång till en svunnen tid, men en man uppvärmningen till uppmärksamhet, enligt hans vastly erfarna tränare Abel Sanchez.

3 Joyce vann OS-silver på 2016 spelen i Rio ”Han växer i förtroende och växer som en siffra”, sade han. ”Han förstår att han kommer att behöva vara en röst för oss – vi är hans team – vi är inte de som borde vara prata, han kommer att behöva kliva upp repen. Jag är glad att se honom tala lite mer. Jag är glad att han är mycket säker, tillfreds och i fred, precis som han är i gymmet.

Jag är glad att han inte engagera sig i alla s *** som gick fram och tillbaka; det är bra. Han sade några ord från hjärtat och exakt hur han känner. ”Jag tror att han är en återgång till George Foreman. Han var en lugn kille som gjorde sitt talar inne i ringen.

Jag tror att det är den typ av fighter Joe kommer att bli. Han kommer att vara pratsam, men inte lika pratsam som några av de andra killarna! Om han går in och gör sitt jobb på lördag kväll, kommer han inte att behöva säga mycket.

Big Joe närvaro kommer att räcka ”, Sanchez till. Live boxning på talkSPORT Fånga hela kortet på lördag kväll, som kulminerar med James DeGale vs Chris Eubank Jr LIVE på talkSPORT den 23 februari Joyce flyttade till Big Bear, Kalifornien, för att träna med Sanchez och paret kommer att göra ringwalk på lördag för tredje gången tillsammans – först på brittiska mark.

Länken up gjordes i syfte att slutföra Joyces boxning utbildning och att få honom redo att kämpa eliten i division – lik av Joshua, Wilder och raseri. Enligt Sanchez har alla fungerat väl och stora Joe på rätt spår. ”Han har en vilja att prova saker”, förklarade han. ”Det finns ingenting som vi tränare kan göra om vi inte har en villig elev. Han anpassade väl till mitt system och anpassat sig väl till hårt arbete som är viktigt.

På grund av att jag tror att han kommer att utvecklas mycket snabbare än de flesta fighters. SENASTE BOXNING NYHETER börja sprida NYHETER Eddie Hearn avslöjar nya sannolikt datum för Callum Smiths nästa kamp ACTION Reporter kysst av Pulev hyr advokat; anklagar honom för nya, ytterligare sexuella övergrepp uppvärmd David prischocker fläktar med out-of-character, svarar svordom-lastad utbrott 50/50 Eddie Hearn till Deontay Wilder efterfrågan på en 50/50 split att 1xbet / å bekämpa AJ i verken Eddie Hearn avslöjar när vi kan se Anthony Joshua slåss Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan förklarar varför han var så dålig i förra kamp med Samuel Vargas Vad händer nu?

Tyson Fury tränare avslöjar vilken kamp är mest sannolikt nästa: Joshua eller Wilder UPSET kommer? Khan varnar Crawford av ‘stor chock’ om han har utsikt över honom för framtida super kamp rankad topp tio pund-for-pound boxare i världen idag, inklusive Canelo och Joshua CON MAN McGregor är ‘en gång i livet’, men MMA expert ryggar honom att göra UFC återvända FÖRENHETLIGANDE Shawn Porter ger positiv uppdatering på den potentiella Errol Spence slåss DELAY Måldatum för Fury vs Wilder omspel inställd på att svika boxning fans ”Detta är den typ av kamp som sätter honom en nivå något högre. Bermane är en mästare ex-värld och bekämpa Deontay Wilder till 12 omgångar, tror jag genom att slå honom på lördag kväll, och det beror på hur vi slå honom, sätter det honom närmare man talar om som de där killarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *